Napsala jsem již pěknou řádku článků o zemích, které jsem procestovala. S potěšením jsem s vámi sdílela svoje zkušenosti z cest a praktické tipy, které vám usnadní cestování. Nafotila jsem tisíce fotografií naší krásné planety Země, které s vámi na mém webu ráda sdílím. Odpověděla jsem na nesčetné množství dotazů jak přes svoje facebookové stránky, tak přes email.

Napsání jednoho článku pro vás trvá 4-12 hodin (včetně úprav textu, jeho formátování pro web a výběr doprovodných fotografií + čas navíc na jejich úpravu). To vše dělám ve svém volném čase, kterého mám stejně málo jako kdokoli jiný. Někdy napíši článek na podnět některého z vás, mých čtenářů, za což jsem velmi vděčná, protože jste mi skvělou motivací pokračovat v psaní. Děkuji i za povzbuzující a podnětné komentáře.

 

Chcete podpořit moji další tvorbu?

Kupte mi virtuální kafe!

Mám ráda Chai Latte 🙂 Děkuji za vaši podporu.(jedno kafe stojí 3 eura nebo ekvivalent v CZK)
Buy Me A Coffee

Jak mě podpořit nepřímo:

Nabídka fotografií

  • Na mém webu v záložce O mně můžete najít seznam fotobank, na kterých mám vložené svoje portolio fotografií. Je to příležitost pro ty z vás, kdo hledáte fotografie pro doplnění vašeho profesionálního webu.
  • Dle domluvy je také možné zakoupení tištěných fotografií ve formě plakátu či obrazu. Kontaktujte mě prosím na mém e-mailu photos@natura-linda.com.
  • Každý rok v říjnu také zveřejňuji nabídku prodeje kalendáře s mými fotografiemi přírody. Sledujete můj FB profil Natura Linda Photo.

Cestovní pojištění, pronájem auta či ubytování

Každý potřebuje na cestách někde bydlet, nějak se pohybovat a být pojištěn. Budu ráda, když podpoříte provoz mých webových stránek sjednáním těchto záležitostí přes můj blog, kliknutím na níže uvedené odkazy:

  • AXA cestovní pojištění se slevou 50% (velice výhodné ceny pro krátkodobé i dlouhodobé pojištění)
  • AirBNB – při vaší první registraci na těchto stránkách dostanete slevu (nabídka z července 2021 – může se měnit, aktuální info se dozvíte přímo na stránkách AirBNB): Sleva na pobyt: za 6.000 kč, 300 kč sleva, 10.000 kč – 500 kč sleva, atd. Sleva ve výši 250 Kč na první zážitek v hodnotě min. 1 000 Kč.

 

Za vaši podporu srdečně děkuji.

Budete se tak moci těšit na další přínosné články a inspirativní fotografie z cestování.

Pokud máte jiný nápad, jak se mnou navázat spolupráci, neváhejte mě kontaktovat.

Vaše Ludmila Růžičková


 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *